Ansøgning

Når du har tjekket, at du opfylder de generelle regler for at kunne få et kollegieværelse eller en kollegielejlighed, skal du udfylde en ansøgningsformular og selv udskrive på din printer. Formularen kan ikke sendes som e-mail, da den skal underskrives. Hvis du ikke har en printer til rådighed, kan du kontakte KAB på telefon 33 63 12 40 eller sende en e-mail til og bede dem om at sende en ansøgning til dig. Her kan du også høre, hvor lang ventetiden er på et værelse eller en lejlighed.

Hent ansøgningsskema her.

Sådan foregår det

Ansøgerne bliver inddelt i køgrupper. Indplaceringen i køgrupper vil primært ske efter en vurdering af ansøgerens nuværende boligforhold, men der vil også blive taget hensyn til andre kriterier. Inden for hver køgruppe vil fordelingen af kollegieværelser ske i forhold til ventelisteprincippet.

Indstillingen foretages hver måned.  Får du anvist en bolig, har du tre dages betænkningstid.  Du skal afgive skriftlig besked om, hvorvidt du ønsker at overtage en tilbudt kollegiebolig.  Afslår du tilbud om bolig, vil du stadig komme i betragtning ved indstilling måneden efter.

Regler

Hvem og hvornår kan man søge?

Alle der er uddannelsessøgende på en SU-anerkendt uddannelse, en EFG uddannelse, en lærlingeuddannelse eller en tilsvarende uddannelse kan søge om et kollegieværelse på Nybrogård.  Gæstestuderende kan optages på lige fod med danske studerende.  Selvom du endnu ikke har modtaget bekræftelse fra uddannelsesstedet eller har søgt om optagelse, kan indflytningen ske 3 måneder før studiestart.
Det anbefales at søge optagelse på ventelisten i god tid, men du bør være opmærksom på, at den dato, du opgiver som indflytningsdato, er bindende.

Lejligheder

Lejligheder (2 personers kollegieværelser) har pr 15. december 2008 følgende indstillingskriterier.

Husdyr

Det er tilladt at have husdyr på værelserne, hvis man inden spørger sine naboer og gang om lov.  Alle husdyr skal desuden registreres hos varmemesteren.  Se husordenen for yderligere forhold omkring husdyr.

Husorden

Kollegiet har en husorden, som det er beboerens ansvar at kende og overholde til enhver tid. Overtrædelse kan medføre opsigelse af lejemålet.